04.09 Arnhem

Arnhem is een bruisende stad waar je nooit verveeld zal worden. Wat je interesses – winkelen, uitgaan, cultuur of het platteland – ook zijn. Arnhem is al jaren een van de mooiste winkelgebieden van Nederland, met een groot aantal winkelketens en exclusieve modewinkels. Arnhem heeft iets voor iedereen, een aantal bekende labels en ontwerpers zoals G-sus, Humanoid, Viktor & Rolf en People of the Labyrinths hebben Arnhem een aantrekkelijke stad gemaakt voor mensen met een passie voor mode. Volledig gerestaureerd en onderling verbonden onder een van de winkelstraten, laten de 40 middeleeuwse kelders zien hoe Arnhem er vroegen ondergronds uitzag. De geschiedenis van de stad wordt weerspiegeld in het stadscentrum zelf, evenals in het 100-jarige Sonsbeek Park, waar u in het stadscentrum kunt rusten! De Eusebiuskerk domineert de skyline. Deze late gotische basiliek beschikt over een unieke glazen lift, die stijgt naar 73 meter en biedt u uitzicht op het aantrekkelijke centrum. Op weg naar boven ziet u ook het grootste carillon van Europa.

De stad beschikt over een breed en gevarieerd aanbod aan musea – waaronder kunst, water, wijn en geschiedenis – evenals belangrijke bezienswaardigheden zoals de Burgers Zoo en het Openluchtmuseum. Uw dag, avond of weekend in Arnhem is niet compleet zonder de Korenmarkt, het bruisende entertainmentcentrum te bezoeken.

Dus of u nu wilt winkelen of stappen, wandelen of fietsen, attracties bezoekt of gewoon actief bezig wilt zijn. Arnhem is de plek voor een onvergetelijk verblijf.