28.08 Geleen - Sweikhuizen

Een uitstekende balans tussen rustig en stedelijk wonen

Of je nu in het historische centrum van een bruisende binnenstad wilt wonen, of juist in een idyllisch dorpje in het groen. Het kan allemaal in Sittard-Geleen. Waar je ook neerstrijkt, de belangrijkste voorzieningen zijn altijd in de buurt dankzij de goede ligging en bereikbaarheid.

Innovatieve businessstad
Sittard-Geleen ligt centraal in de Euregio. Het is een ideale uitvalsbasis voor internationaal ondernemen en de thuishaven van veel innovatieve ondernemingen op het gebied van logistiek, chemie, automotive, zorg en sport. Steeds meer hoogtechnologische bedrijven ontdekken Sittard-Geleen als vestigingsplaats.

De volste agenda
Bourgondisch Sittard-Geleen heeft een volle cultuuragenda met theater, museum, filmhuis, poppodium en vele evenementen en festivals. En sportievelingen kunnen heerlijk recreëren in de groene omgeving, of sportieve uitdagingen aangaan bij een van de vele sportverenigingen.

De beste prestaties
Als je kiest voor studeren in Sittard-Geleen, kies je voor topopleidingen bij Fontys, Zuyd Hogeschool of Leeuwenborgh. Zijn je colleges afgelopen? Sittard-Geleen staat ook bekend om het leuke studentenleven en een ruim aanbod aan goedkope studentenkamers. Wat wil je nog meer?

Meer weten? Kijk op www.insittardgeleen.nl

 

Sportzone Limburg
De excellerende (sport)omgeving van Sportzone Limburg, in Sittard-Geleen is het resultaat van de krachtenbundeling van sport, onderwijs, zorg, bedrijfsleven en overheid. Deze krachtenbundeling leidt tot betere (top)prestaties, optimale talentontwikkeling en nieuwe kennis.

Kijk voor meer informatie op www.sportzonelimburg.nl.