03.09 Sittard-Geleen - Beekdaelen

Een uitstekende balans tussen rustig en stedelijk wonen
Of je nu in het historische centrum van een bruisende binnenstad wilt wonen, of juist in een idyllisch dorpje in het groen. Het kan allemaal in Sittard-Geleen. Waar je ook neerstrijkt, de belangrijkste voorzieningen zijn altijd in de buurt dankzij de goede ligging en bereikbaarheid.

Innovatieve businessstad
Dankzij een centrale ligging in de Euregio, vormt Sittard-Geleen de ideale uitvalsbasis én thuishaven van innovatieve ondernemingen op het gebied van logistiek, chemie, automotive, zorg en sport. Bedrijven, onderwijs- en onderzoeksinstellingen ontdekken in toenemende mate de voordelen van Sittard-Geleen als vestigingsplaats. 

De mooiste ontdekkingen
Sittard-Geleen is een bourgondische en levendige stad. Dankzij theaters, een bioscoop, filmhuis, musea, bibliotheek, poppodium én een divers evenementenprogramma is er altijd wat leuks te beleven. Vertier vind je ook in de historische binnenstad, waar naast gezellige restaurantjes en kroegen ook bijzondere speciaalzaken zijn gevestigd. Sportievelingen halen hun hart op in de groene omgeving, of gaan uitdagingen aan in één van de vele (top)sportfaciliteiten die Sittard-Geleen rijk is.   

De beste prestaties
Als je kiest voor studeren in Sittard-Geleen, kies je voor topopleidingen bij Fontys, Zuyd Hogeschool of VISTA college. Zijn je colleges afgelopen? Sittard-Geleen staat ook bekend om het leuke studentenleven en een ruim aanbod aan goedkope studentenkamers. Wat wil je nog meer?

Meer weten? Kijk op www.insittardgeleen.nl