30.08 Lelystad

Dit is Citymarketing Lelystad 

Een stichting zonder winstoogmerk, met een eigen raad van toezicht. Een unieke mix tussen een marketing-communicatieadviesbureau en een destination marketingorganisatie. Wij zijn een projectorganisatie die in opdracht van gemeente Lelystad, provincie Flevoland en haar stakeholders werkt of op eigen initiatief aan de slag gaat. Denkers én doeners. Geboren en getogen in Lelystad, hoofdstad van de grootste polder ter wereld, kennen iedere straat, ieder hoekje. Overal liggen onze voetsporen. Wij houden van onze stad.

 

Trots op de Simac Ladies Tour

Een mooi voorbeeld van een project dat we op eigen initiatief, voor eigen rekening en risico, hierheen haalden is de Simac Ladies Tour. We zijn mega trots dat deze internationale meerdaagse World Tour wielerwedstrijd naar Flevoland komt met start en finish in Lelystad. Een initiatief wat bijdraagt aan veel van onze doelstellingen. Qua exposure oa via Ziggo Sport, NOS en Sporza, maar ook aan de positionering Hoofdstad van de Nieuwe Natuur en de randevenementen voor de ondernemers, inwoners en kinderen. Courage Events heeft de lat hoog liggen, levert vakwerk en begrijpt als geen ander wat belangrijk is voor CML en onze partners. Er wordt over en weer met elkaar meegedacht en dat is best bijzonder. 

 

De missie: Lelystad naar een hoger niveau 

Alles wat wij doen, komt ten goede aan onze stad en provincie. Het is ons streven, onze droom, om van Lelystad (nog meer) een stad te maken middenin een omgeving waar mensen graag wonen, werken en verblijven. Het plan Lelystad Next Level van de gemeente, de provincie en de landelijke politiek is hierin onze leidraad. Alles wat wij doen, doen wij binnen het kader van dit plan. 

 

Onze ambitie is dat Lelystad in 2040 een aantrekkelijke en duurzame stad is, die bovendien economisch sterk, sociaal veerkrachtig, financieel gezond en zelfstandig is. Lelystad als evenementen stad en in Nederland herkend en erkend als Hoofdstad van de Nieuwe Natuur. Uitstralen dat we urbaniseren, maar dan wel in de natuur! Dat is wat zo uniek is aan Lelystad.

 

Onze handen jeuken

Lelystad is een schitterende stad. Een stad in beweging binnen dynamisch Flevoland. Dat vraagt om nieuwe marketing- communicatieplannen, om nieuwe producten en diensten binnen de verschillende domeinen en om nieuwe initiatieven. Wij zijn de aangewezen partij om deze te ontwikkelen en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan, onder andere met de Simac Ladies Tour.